Cena v kupních smlouvách - Černohlávková, Eva
Rôzne cenové úpravy vyskytujúce sa v obchodných kontraktoch. Rizikovosť transakcie. Spôsoby ochrany na zachovanie reálnej hodnoty ceny zjednanej v kontrakte. Kurzové riziko a jeho obmedzovanie.