Obchodní cesty: Čína - Slunečko, Vladimír
Základné demografické údaje Číny. Členstvo Číny v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Číny.