Malý sprievodca finančnými nástrojmi - Krajči, Dušan
Charakteristika devízového resp. menového swapu, jeho typy, príklad použitia a jeho riešenie. Základné druhy transakcií bez fyzickej dodávky (spotové a forwardové transakcie).