So ziskom skončilo len 44,70 percent poľnohospodárskych podnikov - Chrastinová, Zuzana
Hospodársky výsledok podnikov poľnohospodárskej prvovýroby za rok 1999. Faktory prispievajúce k zvýšenej stratovosti poľnohospodárskych podnikov. Obmedzovanie výroby v poľnohospodárskych podnikoch, pokles investičného majetku a investícií. Platobná neschopnosť podnikov. Ekonomicko-finančná situácia slovenského poľnohospodárstva podľa jednotlivých krajov. Grafy vývoja základných ekonomických ukazovateľov, ďalej úverov, úrokov a sadzieb za poľnohospodársku prvovýrobu v rokoch 1990-1998.