Nová eurová platidla - Tomášek, Michal
Výmena starých platidiel v národných menách za nové platidlá v eurách bude prebiehať od 1.1.2002 do 31.3.2002. Preklad a komentár právnych predpisov Európskych spoločenstiev o podobe týchto platidiel a vyobrazenie nových bankoviek a mínc eura.