Peněžní družstevnictví a jakost lze na družstevní záložny aplikovat metody řízení jakosti? - Šnajdr, Ivo
Aplikácia systému akosti v družstevnej záložni. Základné úlohy záložne. Normy riadenia akosti ISO 9000. Norma ISO 9001 zahŕňa aj riadenie návrhu produktu. Hlavné princípy implementácie systému akosti.