Multikulturalizmus vo svetskom právnom štáte určovanie hraníc z hľadiska teórie civilizácie - Burger, Rudolf
Uvedenie do problematiky, ktorá sa dnes nazýva "multikulturalita". Filozofický základ, tézy a myšlienky k lepšiemu pochopeniu multikulturalizmu.