Zmena zákona o účtovníctve s účinnosťou od 1. januára 2000 - Lacová, Ľudmila
Zákonom č. 336 z 18. novembra 1999 NR SR schválila tretiu novelu zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve, ktorá nadobudla účinnosť 1.1.2000. Novela bola spracovaná na účely ďalšej aproximácie zákona o účtovníctve s platnou legislatívou Európskej únie.