Hospodársku dynamiku drží nad vodou zahraničný dopyt - Suďa, Pavol
Hospodárska dynamika roku 1999. Prudký pokles hrubých investícií. Stagnácia spotreby domácností a štátu. Slovenské hospodárstvo udržuje nad vodou priaznivý dopyt zo zahraničia. Hrubý domáci produkt SR. Dynamika jednotlivých komponentov použitia HDP SR. Reálnejšie prognózy MF SR A NBS o vývoji HDP v r. 2000.