Licenčné zmluvy a ich základné ustanovenia - Füzyová, Ľubica
Dôvody celosvetového nárastu obchodov s licenciami. Právna úprava licenčnej zmluvy v SR. Zmluvy uzatvárané v súvislosti s licenčnou zmluvou. Druhy licencií a licenčných zmlúv. Hlavné ustanovenia licenčných zmlúv. Príklady na prepočet ceny licencií a poplatkov.