Zaměstnavatelsky sponzorované zaměstnanecké penzijní systémy - Samek, Vít
Dôvody pre zriadenie zamestnaneckých dôchodkových fondov a ich formy. Postup vytvorenia systému zamestnaneckých dôchodkov. Oddelenie dôchodkového majetku od majetku zamestnávateľa. Zastúpenie v riadiacich orgánoch. Tvorba dávok a nástroje financovania. Zdanenie príspevkov, dávok a investičných výnosov. Investície penzijného fondu. Ochrana práv členov. Regulácia a kontrola zamestnaneckých dôchodkov.