Konkurz a vyrovnanie - Vašina, Peter
Z obsahu: Funkčný inštitút konkurzu a vyrovnania je nevyhnutnou podmienkou reštrukturalizácie bánk a podnikov. Efektívna ekonomika predpokladá zvýšenie práv rovnoprávnych veriteľov, zmenu chápania konkurzov a ich skrátenie. S novým zákonom o konkurze a vyrovnaní sa počíta do dvoch rokov. Technické vybavenie súdov je na nízkej úrovni.