Reštrukturalizácia je závislá od zmeny myslenia manažérov - Berecká, Patrícia
Potreba vzájomného prepojenia reštrukturalizácie a správy podnikov. Zahraniční analytici uvádzajú rad atypických čŕt podnikania na Slovensku pri diagnostike slovenských podnikov. Problémy brániace reštrukturalizácii. Nevyhnutnosť zmeny myslenia slovenských manažérov pri reštrukturalizácii. Nevyhnutnosť reštrukturalizácie slovenských podnikov.