Zahraničné podielové fondy na slovenskom trhu - Fialová, Gabriela
Od 1.2.2000 sa na Slovensku po prvýkrát začali predávať podielové listy zahraničných podielových fondov. Rozhovor so zástupcami spoločnosti ATS Brokers, s.r.o. konateľom Ľ. Fuzákom a manažérkou E. Bauerovou.