The Central European Privatization Fund sa snaží získať väčší balík akcií Reštitučného investičného fondu - Kyselý, Ľubor
Newyorský fond The Central European Privatization Fund si chce upevniť pozície v Reštitučnom investičnom fonde (RIF), a.s. Bratislava. Majoritný vlastník RIF. Nejasná reálna hodnota majetku. Strata v roku 1999, v roku 2000 RIF predpokladá zisk. RIF a privatizácia Slovenskej sporiteľne.