Internet - skladiště zbytečností nebo vesmír plný informací? (aneb co nám může přinést web ČSÚ) - Pecka, Michal
Základné informácie o internetových stránkach Českého statitistického úřadu a odpovede na otázky, ktoré by mohli zaujímať používateľov.