Regionální statistika v pojetí EU a postupy jejího zavádění v ČR - Jílek, Jaroslav
Regionálna politika a regionálne účty v Európskej únii. Metodologické zvláštnosti regionálnych účtov. Charakteristika ukazovateľov vychádzajúcich z regionálnych účtov a ich vypočítavanie.