Je struktura mezd v ČR srovnatelná s EU? - Holý, Dalibor
Distribúcia miezd v ČR. Priemerné mzdy v ČR podľa odvetví, veku a zamestnania. Porovnanie priemerných miezd v štátoch Európskej únie a v Česku.