Volatilita měnového kurzu Kč - Vávra, Marián
Vývoj kurzu českej koruny v rokoch 1997-1999: nominálneho, reálneho, nominálneho efektívneho (NEER) a nominálneho kurzu na základe parity kúpnej sily. Dlhovo prispôsobený reálny menový kurz Kč (DARER - Debt adjusted real exchange rate). Vývoj komparatívnej cenovej hladiny. Inflácia versus porovnateľná cenová hladina.