Tatranská mliekareň, a.s., Kežmarok - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Tatranská mliekareň, a.s., Kežmarok. Hlavný predmet činnosti a výrobný program. Vývoj tržieb a hospodárskeho výsledku. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Vývoj výnosov, nákladov a bilančného zisku.