Obchodní jednání a národní zvyklosti: Chile - Gullová, Soňa
Charakteristika obchodných jednaní s čilaňmi. Pracovné návyky a vzťahy medzi ľuďmi. Uznávané hodnoty a normy v Chile. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, vzhľad a imidž v obchodnom styku. Stravovacie a stolovacie návyky v Chile. Náboženstvo.