Obchodní cesty: Pákistán - Slunečko, Vladimír
Základné demografické údaje Pakistanu. Členstvo Pakistanu v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Pakistanu.