Sprísnenie v oblasti platenia preddavkov - Burák, Emil
Stará a nová dikcia právnej úpravy platenia preddavku. Stav do 31. decembra 1999. Stav od 1. januára 2000. Zmena dikcie pre fyzické a právnické osoby. Účinky daňovej politiky štátu.