Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve - Vanko, Jozef
Prípravné práce pred uzatvorením účtovných kníh. Špecifické práce podľa účtovných kníh. Uzatváranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky.