Zostavujeme účtovnú závierku podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva za rok 1999 - Vanko, Jozef
Prehľad právnych noriem upravujúcich účtovníctvo a účtovnú závierku v jednoduchom účtovníctve za rok 1999. Prípravné práce pred uzatvorením jednoduchého účtovníctva. Uzávierkové účtovné operácie v jednoduchom účtovníctve. Uzatvorenie peňažného denníka. Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve. Účtovné výkazy.