Zmeny v oceňovaní vo vzťahoch medzi závislými osobami - Burák, Emil
Predpisy k problematike tzv. ceny obvyklej s ktorou súvisia mnohé daňové spory. Doplnenie smernice o transferovom oceňovaní. Východisko pre prijatie vyhlášky o princípe tvorby cien. Nová vyhláška o cenotvorbe. Väzba na zákon o daniach z príjmov a zákon o správe daní a poplatkov.