Smernica o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní
Znenie Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní - II. časť. Obsah: Kapitola VI - Osobitné podmienky pre transfer nehmotného majetku. Kapitola VII - Osobitosti služieb v rámci skupiny. Kapitola VIII - Dohoda o príspevkoch na náklady. Prílohy Smernica pre monitorovanie postupov OECD o transferovom oceňovaní a účasti podnikateľskej sféry. Príloha príkladov na ilustráciu smernice o transferovom oceňovaní. (Prvá časť Smernice vyšla vo Finančnom spravodajcovi č. 14/1997.)