Čo priniesla pre tuzemcov novela devízového zákona a vykonávacia vyhláška po 1. januári 2000 - Najšlová, Oľga
Zmeny ktoré prináša novela Devízového zákona a vykonávacia vyhláška s účinnosťou v r. 2000. Zachované povinnosti tuzemcov. Nová povinnosť upravená novelou Devízového zákona. Úľava z povinnosti bánk pri vykonávaní platieb do zahraničia. Finančné transakcie tuzemca so zahraničím. Operácie so zahraničím s devízovým povolením NBS.