Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska č. 390/1999 Z.z. z 21. decembra 1999 ...
Znenie vyhlášky MF SR a NBS č. 390/1999 Z.z. z 21. decembra 1999, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona.