Ja som baník, kto je menej? - Duduc, Vladimír
Hornonitrianske bane Prievidza sú presvedčené, že koncepcia výroby elektriny v ENO, postavená na domácich surovinových zdrojoch, je ekonomicky opodstatnená. Situácia v uhoľnom baníctve a ekologická legislatíva. Stav zásob uhlia v SR. Priame a nepriame dosahy štátu na nezamestnanosť v baníctve. Opodstatnenosť ťažby uhlia na Slovensku. Koncepcia výroby elektriny ENO.