Tímová práca vedie zamestnancov k riešeniu problémov - Začková, Katarína
Tímová práca v spoločnosti Kabel Plus Východné Slovensko, a.s. Košice. Maticová štruktúra - kombinácia klasickej funkčnej a tímovej štruktúry. Počiatočné problémy s tímovou prácou spoločnosť neodradili. Kreativita v tíme. Práca tímu bez vyzvania top manažmentu.