Štátna pomoc malým podnikateľom - Polakovič, Ivan
Vláda SR schválila program na pomoc malým a stredným podnikateľom a na rozvoj okresov. Zákon č. 231/1999 Z.z. o štátnej pomoci sa vzťahuje na malých a stredných podnikateľov, nahradzuje zrušený zákon č. 100/1995 Z.z. o štátnej podpore malého a stredného podnikania. Obsah uvedeného zákona.