Zmeny v daňovom tajomstve a zverejňovaní daňových dlžníkov - Benčík, Patrik
Zákon č. 367/1999 Z.z. je novelou zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Daňové tajomstvo. Zdravotné poisťovne. Finančná a kriminálna polícia. Poskytovanie údajov. Zoznam daňových dlžníkov.