Privatizačný kolotoč v krajinách V 4 - Onuferová, Marianna
Strategická chyba v privatizačnej politike na Slovensku. Pozitívne znaky maďarskej a poľskej skúsenosti s privatizáciou. Príklady privatizácie v Českej republike. Porovnanie bankových sektorov. Vývoj ziskovosti obchodných bánk v Českej republike. Vlastnícka štruktúra bankového sektora v Maďarsku. Prehľad základných údajov o najväčších poľských bankách. Problém zlých úverov krajín V 4.