Vstupná brána - Obadi, Saleh Mothana
Základné informácie o Spojených arabských emirátoch (SAE). Vývoj HDP SAE. Zahraničný obchod a výhody pre zahraničných investorov. Možnosti vstupu slovenských výrobkov na trhy regiónu. Zahraničný obchod medzi SR a SAE.