E. Kováč: Štát sa bude v menšej miere ako doteraz podieľať na financovaní zdravotníctva - Velecký, Milan
Rozhovor s E. Kováčom, riaditeľom Všeobecnej zdravotnej poisťovne, o reforme slovenského zdravotníctva. Podiel súkromných zdrojov v zdravotníctve. Podiel verejných zdrojov na platby v zdravotníctve. Snaha vytvoriť nový zákon o zdravotnom poistení. Snaha o kombináciu viacerých zdrojov financovania zdravotníctva. Zmeny pre platiteľov poistného. Tri piliere reformy sociálneho zabezpečenia.