Práva daňových subjektov - Macáková, Zuzana
Všeobecné práva daňových subjektov vyplývajúce z medzinárodných konvencií. Práva daňových subjektov zakotvené v legislatíve SR. Zachovanie daňového tajomstva. Doručovanie písomností do vlastných rúk. Zastupovanie zástupcom. Daňová kontrola, miestne zisťovanie, ukladanie pokuty v blokovom konaní. Opravné a dodatočné daňové priznanie. Začatie konania a príslušnosť správcu dane. Osobné účty daňových subjektov. Rozhodovanie v daňovom konaní. Zánik práva vyrúbiť daň. Právo na vrátenie daňového preplatku.