Družstevné podielnické listy - Vajdová, Iveta
Zákonom č. 264/1995 Z.z. bol novelizovaný transformačný zákon (zákon č. 42/1992 Zb. o úprave majetkových vzťahov a vyporiadaní majetkových nárokov v družstvách). Podoba a forma podielnického listu. Práva majiteľa podielnického listu. Prevod a zrušenie podielnického listu. Praktické príklady.