Poistenie podnikateľských rizík - Fekete, Imrich
Riziká vznikajúce pri výkone podnikateľskej činnosti. Podnikateľ ako rizikový manažér. Klasifikácia rizík z hľadiska ich poistiteľnosti. Poistenie ako spôsob zabezpečenia pred stratami z podnikania. Výber vhodného poistiteľa. Poistenia kryjúce podnikateľské riziká. Poistné ako daňový výdavok podnikateľa.