Zásady bilancování a oceňování v rakouském účetnictví - Sedláček, Jaroslav
Základnou právnou normou upravujúcou účtovníctvo v Rakúsku je obchodný zákonník (Handelsgesetzbuch, HGB). Zásady správneho bilancovania. Zásady oceňovania aktív a pasív. Porovnanie rakúskej právnej úpravy so 4. direktívou Európskej únie.