Stručná bilance vývoje české zahraniční politiky - Kotyk, Václav
Československá zahraničná politika v rokoch 1990-1992. Rozdelenie Československa a zahraničná politika Českej republiky v rokoch 1993-1998. Orientácia na členstvo v Európskej únii. Súčasná česká zahraničná politika.