Offshore služby sa poskytujú aj v SR - Tolnayová, Mária
Podstata off shore spoločností. Spoločnosť Euro Tax Group nadviazala zmluvný vzťah o obchodnom zastúpení a partnerstve so slovenskou spoločnosťou Eko Trade Servis. Výhody podnikania v daňových rajoch.