K príslušnosti súdu - Ficová, Svetlana
Otázka príslušnosti súdu fyzickej osoby - podnikateľa. Určenie všeobecného súdu podnikateľa. Trvanie vecnej príslušnosti a zmena žaloby. Postup žalobcu po podaní žaloby.