Kraje Slovenska v kocke recenzia knihy o regionálnom rozvoji - Lieskovský, Peter
Recenzia knihy: Karász Pavol, Karász Pavol ml., Pala Radovan Možnosti vývoja regiónov Slovenska, Bratislava, 1999. Analýzy a prognózovanie vývoja regiónov v jeho hospodárskom, sociálnom, urbanistickom aj environmentálnom ohľade. Postup autorov pri spracúvaní analýz. Obsah jednotlivých kapitol publikácie. Tabuľky príjmov a výdavkov krajských úradov. Limity krajských a okresných úradov na rok 2000.