Zodpovednosť za škodu spôsobenú vadným výrobkom - Ovečková, Oľga
Charakteristika zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom. Predpoklady vzniku zodpovednosti. Okolnosti vylučujúce zodpovednosť. Subjekty zodpovedné za škodu spôsobenú vadným výrobkom. Premlčanie práva na n náhradu škody. Vzťah zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom k iným právnym úpravám zodpovednosti.