Jak funguje veřejná správa v zemích Evropské unie - Provazník, Dušan
Organizácia verejnej správy v členských štátoch EÚ. Územné štruktúry krajín EÚ. Rozdelenie kompetencií podľa stupňa miestnych správnych celkov. Právomoci samosprávnych celkov.