Zdaňovanie samostatne zárobkovo činnej osoby od 1.1.2000
Nová úprava spôsobu zdaňovania samostatne zárobkovo činnej osoby (SZČO) podľa zákona o daniach z príjmov, ktorý nadobudol účinnosť od 1.1.2000. Zdaňovanie SZČO podľa riadne vedeného účtovníctva. Zdaňovanie podľa par. 7 ods. 9. Osobitný spôsob zdaňovania podľa par. 14. Osobitný spôsob zdaňovania príjmov podľa par. 15 (paušálna daň).