Komentár k poslednej novelizácii zákona o DPH s príkladmi - Kováčiková, Helena
Národná rada SR schválila dňa 23.11.1999 zákon č. 342/1999 Z.z. ako poslednú novelizáciu zákona o dani z pridanej hodnoty. Dôsledky novelizácie zákona sú ilustrované na konkrétnych príkladoch v rámci komentára k zákonu.