Koncepcia reformy sociálneho poistenia v Slovenskej republike
Systém sociálneho poistenia. Analýza faktorov vedúcich k nevyhnutnosti reformy sociálneho poistenia. Východiská pre reformu, ktoré vyplynuli z analýzy stavu v jednotlivých častiach sociálneho poistenia. Opatrenia k prechodu k novému systému sociálneho poistenia. Diverzifikácia systému sociálneho poistenia. Ciele reformy. Diverzifikácia zdrojov v sociálnom poistení. Reforma dávkového systému. Postavenie štátu. Vzťah sociálneho poistenia na iné časti sociálnej politiky. Organizačné zabezpečenie. Prílohy.