Dôvodová správa k zákonu o inšpekcii práce
Znenie dôvodovej správy k zákonu o inšpekcii práce. Vytváranie právnych predpokladov pre ratifikáciu Dohovorov MOP. Prehľad všeobecne záväzných právnych predpisov, ktorými je upravená problematika bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných podmienok v SR.